Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Mourinho: "beste doelman wereld gezien"

José Mourinho kwam na afloop van Arsenal - Manchester United (1-3) letterlijk woorden tekort om zijn ploeg te complimenteren. De Portugese manager van de winnende ploeg had genoten van het optreden in Londen. 

"Ik hou van de manier waarop mijn ploeg heeft gespeeld en gevochten", zei Mourinho in gesprek met BT Sport. "Arsenal speelde in periodes fraai aanvallend voetbal en bracht ons in de problemen, ja. Maar ik vind dat mijn spelers grootse woorden verdienen. Ik ken eigenlijk niet genoeg woorden in in het Engels. Het was verbazingwekkend, fenomenaal, fantastisch."

David de Gea was de grote uitblinker in het Emirates Stadium. De Spaanse goalie van United verrichtte liefst veertien reddingen. "Ik heb hem na afloop gezegd dat ik vandaag de beste doelman ter wereld heb gezien. Je moet een keeper hebben die er staat als je hem nodig hebt."

Grote smet op de wedstrijd was de rode kaart voor Paul Pogba. Mourinho wilde niets zeggen over het incident. "Ik laat het aan jullie, ik laat het incident van Romelu Lukaku met Laurent Koscielny aan jullie en ik laat al die Arsenal-spelers op het gras aan jullie. Het gras was werkelijk schitterend."