Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Vermeer: "zitten in een flow"

Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer maakte woensdagavond namens Feyenoord zijn eerste Champions League-minuten sinds 18 september 2013, toen hij met Ajax verloor tegen FC Barcelona. Vermeer stond na afloop van de wedstrijd tegen Napoli (2-1) Veronica te woord.

"We hebben vandaag als team gestreden. We kwamen snel op achterstand. Daarna hebben we het als team goed opgepakt en het fantastisch afgesloten met een zege met tien man", blikte Vermeer terug op de zwaarbevochten zege.

De 31-jarige doelman kijkt met een voldaan gevoel terug op het Champions League-seizoen van Feyenoord. "We begonnen het avontuur moeilijk. Daarna hebben we elke wedstrijd stappen gemaakt en zijn we geëindigd met deze zege. Vandaag gaven we weinig meer weg. We hebben het toernooi goed afgesloten. Dit nemen we mee naar de competitie. We zitten nu in een goede flow."

"Het was heerlijk om weer mee te doen. Ik heb ervan genoten", sluit Vermeer af. De keeper kreeg woensdagavond plotseling de voorkeur boven Brad Jones en laat tussen de regels door weten dat hij op meer minuten in Feyenoord 1 hoopt. "Dit is heel wat anders dan een potje met het tweede. Natuurlijk smaakt dit dan ook naar meer."