Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
CL-debuut Vorm als aanvoerder Spurs

Michel Vorm (34) heeft woensdag zijn eerste minuten gemaakt in de Champions League. Bij Tottenham Hotspur drong het heugelijke feit pas laat door.

Manager Mauricio Pochettino gaf woensdag enkele spelers rust en dat maakte de weg vrij voor een basisplaats voor Vorm tegen APOEL Nicosia (3-0). 'Zijn eerste Champions League-wedstrijd, het was ongelooflijk', zei de Argentijn. 'We realiseerden ons pas een paar minuten voor de aftrap dat het zijn debuut zou zijn.'

Pochettino, die ook de aanvoerdersband om de arm van Vorm schoof, zag de Nederlandse doelman de nul houden. APOEL Nicosia bleek niet bij machte Tottenham op Wembley pijn te doen.

Vorm toonde zich na afloop dan ook zeer tevreden. 'Als je kan roteren en nog kan winnen met 3-0 in de Champions League, dan is het een groot compliment voor de spelers', zei de doelman op de clubwebsite. 'We hebben een goede serie neergezet in de Champions League. Nu moeten we deze vorm meenemen naar de Premier League.'

Naar alle waarschijnlijkheid moet Vorm dan weer op de bank plaatsnemen. Hugo Lloris heeft alle competitieduels bij Tottenham onder de lat gestaan met de Nederlander als stand-in in de dug-out.