Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Zoet: "alleen Man City betere reeks"

Bij PSV werkt men met vertrouwen toe naar de kraker van aankomend weekeinde tegen Ajax. De koploper geniet na veertien competitiewedstrijden reeds een voorsprong van tien punten op de Amsterdamse titelconcurrent. Ondanks dat het spel van PSV zo nu en dan bekritiseerd wordt, koestert Jeroen Zoet de uitmuntende vorm waarin de Eindhovenaren verkeren.

PSV liet dit seizoen pas één keer punten liggen in de Eredivisie. "Ik vind het ook bijzonder, zo’n reeks", vertelt de doelman in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Alleen in Engeland heeft de koploper een nog beter gemiddelde, daar won Manchester City veertien van zijn eerste vijftien duels. Oké, met beter voetbal dan wij, maar: doe het maar."

Zoet is ook te spreken over zijn eigen prestaties dit seizoen. Hij denkt 'een stuk of zes punten' gepakt te hebben voor het elftal van Phillip Cocu. "Ik hoop deze lijn natuurlijk door te trekken tot het einde van het seizoen", aldus de Oranje-international. "Dat wij dertien van de veertien competitieduels hebben gewonnen geeft natuurlijk veel vertrouwen."