Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Verbeek fileert Bertrams-actie

Gertjan Verbeek heeft snoeihard uitgehaald naar NAC Breda-doelman Nigel Bertrams, die in de absolute slotfase FC Twente-aanvaller Luciano Slagveer onderuit schoffelde. Het leverde hem een rode kaart op en na afloop een flinke dosis kritiek van Verbeek, die er niets van begrijpt.

"Er waren vier minuten extra speeltijd. Als een keeper zo'n idiote actie maakt, waardoor de kans groot is dat hij een speler van mij ernstig blesseert, dan moet je niet verder voetballen en zeggen: het is tijd. Dan heeft NAC geen recht meer op nog een minuut erbij ofzo", zegt Verbeek tegen de NOS. "Je kunt een hoop doen. Als je op zo'n manier een speler ondersteboven tackelt met maar één doel: die speler torpederen..Als daar geen flinke straf uitrolt, weet ik het niet meer."

"Het feit dat je zo'n actie maakt..Dan ben je niet goed bij je hoofd. Ik hoop voor Bertrams en Slagveer dat het meevalt, maar die jongen had last van verstandsverbijstering volgens mij, of een black-out. Dat kan niet anders, anders doe je dat niet. Je kunt een schouderduw geven, vastpakken, allemaal prima. Zei hij dat hij voor de bal ging? Ach, schei toch uit. Daarom is hij keeper geworden."