Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Bertrams voelt zich de schlemiel

Nigel Bertrams was de schlemiel aan de zijde van NAC Breda. De doelman blunderde opzichtig bij de 0-1 van FC Twente en pakte in de blessuretijd een rode kaart door Luciano Slagveer neer te halen. Zelf denkt hij dat zijn blunder een incident is.

"Ik was niet helemaal in positie, waardoor ik niet op tijd stil stond. De bal had een rare stuit. Ik kon er niet helemaal achter komen, waardoor de bal erin ging. Een domme fout", oordeelt Bertrams voor de camera van FOX Sports. "Zulke ballen krijg je honderd keer per dag op de training. Dan gaat het iedere keer goed, deze keer niet. Dat mag zeker niet gebeuren. Laten we er vanuit gaan dat het een incident was. Het was ongeloof: hoe kan mij dit nou overkomen? Je krijgt honderd keer zulke ballen en dan gaat het nu mis. Je moet snel de knop omzetten."

In de blessuretijd pakte Bertrams rood door een tackle op Slagveer. "Ik dacht dat ik nog voor de bal kon gaan en de counter eruit kon halen, maar ik was gewoon goed te laat. Het was een doorgebroken speler. Ik wilde echt vol voor de bal gaan. Hij was er een stuk eerder en ik te laat. Het zat er niet meer in. Mooi klote, maar ik kan er weinig aan veranderen op het moment."