Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Verbeek: "zag twijfelende keeper"

Oussama Assaidi was dinsdag de grote man bij FC Twente, dat door twee goals van de linksbuiten de eerste zege boekte onder trainer Gertjan Verbeek. NAC Breda werd met 1-2 verslagen.

Na afloop bekogelden de fans van NAC de spelers van Twente met sneeuwballen. "Er waren er wel een paar raak, maar met drie punten op zak mogen ze alles doen", reageert Assaidi laconiek in gesprek met De Telegraaf. Hij is opgelucht dat het kwartje eindelijk de goede kant op viel voor de Tukkers. "Tegen PSV en ADO Den Haag hebben we het op het laatste moment weggegeven."

"We hebben tegen elkaar gezegd 'tot hier en niet verder'. Alleen de drie punten tellen nog", aldus de uitblinker. "En je ziet hoeveel strijd we in deze wedstrijd hebben geleverd. Dit moet een nieuw begin zijn. Ik hoop dat we hier de weg omhoog hebben ingezet."

Gertjan Verbeek besloot in Breda een keeperswissel door te voeren: Jorn Brondeel moest op de bank plaatsmaken, terwijl Joël Drommel de kans kreeg. "In de vijf voorgaande wedstrijden hebben we zestien goals tegen gekregen. Je zag een vertwijfelde keeper in de goal staan en dan moet je als trainer ingrijpen om de druk van de ketel te halen."