Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Ajax laat Onana niet gaan

Marc Overmars, directeur spelerszaken van Ajax, heeft André Onana laten weten dat een vertrek in de winterstop onbespreekbaar is. Dat laat de zaakwaarnemer van de 21-jarige doelman weten aan De Telegraaf.

De interesse in Onana neemt met de week toe. "Marc zei dat Ajax hem minimaal tot de zomer van 2019 wil houden", zegt belangenbehartiger Albert Botines in de ochtendkrant. "Maar we weten allemaal hoe het werkt. Als er een superbod komt dat voor iedereen goed is, kan het weer anders zijn."

De Spanjaard benadrukt dat het aantal geïnteresseerde clubs aanzwelt, maar dat Onana het bij Ajax naar zijn zin heeft. De Amsterdammers namen de Kameroener begin 2015 voor een opleidingsvergoeding van 300 duizend euro over van FC Barcelona. Onlangs tekende hij een nieuwe verbintenis, waardoor de sluitpost tot medio 2021 vastligt.

Ajax bereikte donderdagavond ook een akkoord met Frenkie de Jong, die tot medio 2022 gaat bijtekenen. Het bijtekenen van de revelatie had – net als de nog te bemachtigen handtekening van Justin Kluivert – prioriteit.