Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Bertrams zoekt contact Slagveer

Nigel Bertrams heeft na de competitiewedstrijd tussen NAC Breda en FC Twente contact gezocht met Luciano Slagveer. Door de charge van de NAC-doelman ligt de Twente-aanvaller er twee tot vier maanden uit.

Bertrams is voor zes wedstrijden geschorst door de tuchtcommissie van de KNVB. "Ik ben geschrokken van de zes wedstrijden schorsing. Na overleg met de trainers en de technisch directeur hebben we besloten om niet in beroep te gaan, omdat de kans groot was dat de straf hoger zou uitvallen. We hebben samen besloten om rust rondom mij te creëren en te focussen op de periode na de zes wedstrijden", zegt hij tegen BN DeStem.

Door de bizarre charge is Slagveer twee tot vier maanden uit de roulatie door een schouderblessure. Bertrams leeft mee met de Twente-aanvaller. "Ik heb woensdag contact gehad met Luciano Slagveer en hem sterkte gewenst. Ik heb hem gezegd dat als hij advies nodig heeft, ik hem kan helpen aangezien ik ook een schouderblessure heb gehad. Daarmee is de kous af tussen Luciano en mij."