Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Zoet: "overwinning voor Wim

Jeroen Zoet heeft de 3-0 overwinning van PSV op ADO Den Haag opgedragen aan Wim Rip. De video-analist van de Eredivisie-koploper ligt momenteel in het ziekenhuis. Rip werd afgelopen woensdag tijdens de wedstrijden tegen FC Groningen. 

"Voetbal was even bijzaak, gelukkig gaat het nu beter met Wim. Deze zege was voor hem", aldus de doelman in gesprek met het Eindhovens Dagblad. PSV stond zaterdag bij rust al met 3-0 voor in eigen huis. In de tweede helft werden veel kansen verprutst. "Het had gewoon 5-0 of 6-0 moeten worden vanavond. Alleen werden we te slordig."

Zoet is tevreden over de manier waarop PSV zich herstelde na een dramatische week. Ajax won met 3-0 van de Brabanders en in Groningen werd een 3-1 voorsprong uit handen gegeven. "Tegen Groningen stonden we ook goed, maar kregen we uit spelhervattingen ongelukkige goals tegen. We hebben een goed signaal afgegeven."

PSV staat nu acht punten los en gaat als winterkampioen 2018 in. "Ik denk dat we een goede eerste seizoenshelft hebben gedraaid. Al moeten we eerst ook nog winnen van Vitesse."