Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
PSV wil Spaanse Zoet-opvolger

PSV pakt door in de jacht op de handtekening van Pau Lopez. Dat bevestigt Albert Botines, de zaakwaarnemer van de eerste doelman van Espanyol.

Lopez werd een maand geleden voor het eerst gelinkt aan PSV, dat in de tussentijd niet stil heeft gezet. De Telegraaf schrijft maandagochtend dat technisch manager Marcel Brands doorpakt. "Pau Lopez en ik hebben Brands onlangs ontmoet", vertelt Botines, tevens zaakwaarnemer van Ajacied André Onana, aan de ochtendkrant.

PSV is hoe dan ook slechts één van de geïnteresseerde clubs, voegt Botines eraan toe. Het is een teken dat de Eindhovenaren zich zeker nog niet rijk kunnen rekenen. Lopez moet na dit seizoen het verwachte vertrek van Jeroen Zoet opvangen. Hij hoopt in de zomer afscheid te nemen met een landstitel.

Lopez beschikt over een aflopend contract bij Espanyol en is, zoals de zaken er nu voorstaan, gratis op te pikken aan het einde van het seizoen. Naast PSV hebben ook clubs uit grotere competities hem aan aanbieding gedaan. Vorig seizoen keepte de 23-jarige Spanjaard op huurbasis bij Tottenham Hotspur, waar hij de stand-in van Hugo Lloris en Michel Vorm was.