Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Ajax legt jeugddoelman vast

De talentvolle Daan Reiziger heeft een driejarig contract gesigneerd bij Ajax. Het is voor de zestienjarige doelman zijn eerste profcontract in Amsterdamse dienst. Ajax maakte dinsdag ook al het contracteren van Jasper ter Heide en Jurgen Ekkelenkamp wereldkundig. 

Reiziger maakt sinds 2016 deel uit van de jeugdopleiding van Ajax. Zijn verbintenis gaat op 1 juli 2018 in, laat de club weten via de officiële kanalen. "Ik ben hartstikke blij. Ik ben trots dat ik voor drie jaar bij Ajax heb getekend", aldus de tiener. Reiziger speelt voor Ajax O17 jaar en is bovendien jeugdinternational. 

Met het vastleggen van de goalie voltooide Ajax zoals gezegd dinsdag een hattrick. Ook middenvelders Ter Heide en Ekkelenkamp verbonden hun toekomst aan de huidige nummer twee van de Eredivisie. 

Bij het grote Ajax valt binnenkort ook contractnieuws te verwachten. Afgelopen week werd bekend dat revelatie Frenkie de Jong het eens is geworden over een nieuwe verbintenis. De verdediger annex middenvelder gaat tekenen tot medio 2022.