Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Velthuizen weg bij Nicosia

Piet Velthuizen is in Nederland om Kerst te vieren met zijn familie. De oud-doelman van Vitesse liet vorige week zijn contract ontbinden bij het Cypriotische Omonia Nicosia en geniet nu met zijn familie van een ontspannen Kerst.

"Ik ben blij om weer in Nederland te zijn, ik was vijf weken geleden even voor twee dagen in Nederland toen mijn vrouw ging bevallen van Bless", zegt Velthuizen in gesprek met Omroep Gelderland.  Daarna moest Velthuizen echter weer terug naar zijn oude club Omonia. De doelman geeft aan dat blij is dat hij thuis kan zijn zodat hij kan genieten met de familie en zijn kinderen.

De bedoeling is dat Velthuizen op zoek gaat naar een nieuwe club, maar eerst moet er relaxt worden. "Nee, morgen zijn we met zijn allen thuis, ook mijn andere twee kinderen. Ik ga de komende dagen even lekker genieten en dan weer keihard aan de slag voor een nieuwe club."

Als het aan Velthuizen ligt, gaat hij weer aan de slag bij Vitesse. "Ajax, PSV en Feyenoord zijn natuurlijk mooie clubs, maar voor mij is Vitesse de mooiste club van Nederland. Vitesse is gewoon mijn club en het deed ook echt pijn in mijn hart toen ik daar wegging", zei hij zondag tegen Voetbal International.