Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Opvallend: NEC stelt Lijnders aan

Via de officiële kanalen bevestigt NEC dinsdagochtend dat Pepijn Lijnders (34) per direct is aangesteld als nieuwe trainer van de club. Hij neemt de plek in van Adrie Bogers, die plaats maakt voor Lijnders en assistent wordt. 

Lijnders tekent een contract tot medio 2019, meldt NEC. "Het zegt veel over deze club dat ze heel bewust voor mij gekozen hebben. Ik identificeer me met hun ambitie en plannen, ik geloof in ontwikkeling van team en spelers én in toegewijde training", aldus Lijnders. 

"De enige manier om verder te komen is 'meer en beter'. De druk om te spelen voor het kampioenschap is er één met een privilege, waar elke topsporter naar op zoek is. Ook naar de samenwerking met deze technische staf kijk ik enorm uit. Met Bogers heeft de club iemand in huis met ervaring, wat mij enorm gaat helpen."

Afgelopen zomer slaagde NEC er niet in om een trainer te vinden die voldeed aan het profiel dat technisch directeur Remco Oversier had opgesteld. Daarom werd Bogers naar voren geschoven. Hij gidste NEC naar de tweede plaats in de Jupiler League.