Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Klopp wilde Lijnders niet kwijt

Liverpool-manager Jürgen Klopp baalt stevig van het vertrek van Pepijn Lijnders naar NEC. Hij had zijn trouwe assistent graag langer bij hem gehouden.

De 34-jarige Lijnders tekende dinsdag een contract bij de Jupiler League-titelkandidaat. "Ik praat met vreemde en gemengde gevoelens over het vertrek van Pep", zegt Klopp op de website van Liverpool. "Ik baal enorm van het verliezen van zo'n waardevol lid van ons team en zo'n briljant persoon. Maar ik ben ook heel blij voor hem dat hij deze kans krijgt en hoe graag ik hem ook hier wil hebben, we kunnen hem deze geweldige mogelijkheid niet ontnemen."

"Het is moeilijk om de rol van Pep te onderschatten", vervolgt Klopp. "Hij heeft zo'n enorm voetbalbrein, maar zijn bereidheid om te leren, informatie te absorberen en de wil om altijd maar beter te worden als coach maken hem zo speciaal. Hij heeft zoveel jonge en talentvolle spelers naar het eerste gebracht. Zijn rol in het ons wijzen op die spelers zal een blijvende impact hebben hier. Zijn geweldige familie is ook deel van ons leven geworden en we zullen hen enorm missen. Er zal geen grotere fan van NEC in Liverpool rondlopen dan ik en ik weet dat dit pas het begin is van een lange reis van Pep, een reis die ongetwijfeld een succes wordt", aldus de Duitse manager.