Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Advocaat heeft Tobiassen niet nodig

De aanstelling van trainer Dick Advocaat en zijn assistenten Cor Pot en Fred Grim betekent het einde voor Ole Tobiasen in de technische staf van Sparta. Voor de Deen is geen plek meer.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Tobiasen, voormalig verdediger van onder meer Ajax en sc Heerenveen, was onder Alex Pastoor nog assistent-trainer bij de Rotterdamse club, maar is nu niet meer nodig. Sparta zoekt volgens het AD 'een andere functie binnen de club' voor Tobiasen.

Sparta, waar Advocaat dinsdag zijn eerste training leidde, nam eerder afscheid van spelers George Dobson, Bryan Janssen en Daniël Breedijk. Het is de bedoeling dat de nummer zeventien van de Eredivisie zich zo snel mogelijk gaat versterken. Anderen ruiken juist weer kansen, zoals Bart Vriends.

Vriends, die mocht vertrekken van Pastoor, gaat voor zijn kans onder Advocaat. "Voor mij is het een mooie aanleiding om te laten zien om de mededeling die ik voor de winterstop kreeg onterecht was. Ik was daar echt niet over te spreken. Vooral omdat ik - vanwege mijn blessure - op het veld niet kon laten zien wat ik waard was. Nu is het voor mij weer een blanco pagina en dat is fijn."