Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
NEC verklaart: "Bogers als assistent aangetrokken"

NEC zorgde dinsdag voor een grote verrassing door Pepijn Lijnders aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. Adrie Bogers was pas een half jaar actief als eindverantwoordelijke in De Goffert, maar wordt nu assistent van Lijnders.

Volgens technisch directeur Remco Oversier (foto) heeft dit besluit echter niets te maken met enige ontevredenheid over het functioneren van Bogers. "Daar was de eerste seizoenshelft geen aanleiding voor. We hebben de minste verliespunten (NEC staat tweede in de Jupiler League en heeft één wedstrijd minder gespeeld dan koploper Fortuna Sittard)", vertelt hij aan De Gelderlander.

Bogers zou eigenlijk al vanaf het begin van het seizoen fungeren als assistent, maar promoveerde tot hoofdtrainer doordat NEC geen geschikte kandidaat wist te vinden. Een half jaar later gaat Bogers alsnog verder als tweede man. "We hebben een groter plan voor de lange termijn en dit was het moment om daar verder mee te gaan", aldus Oversier. "Wij koesteren Adrie Bogers in welke rol dan ook."