Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Stam boos op Reading-supporters

Jaap Stam is niet blij met de fans van Reading. Het gaat al maanden dramatisch met de Championship-ploeg en dinsdagavond lieten de supporters hun ongenoegen blijken na een 0-2 nederlaag tegen Birmingham City. Reading verloor vier van de laatste vijf wedstrijden en is afgezakt naar de achttiende plaats, vlak boven de degradatiestreep. 

Het gejouw van het thuispubliek van The Royals kon Stam dinsdag absoluut niet waarderen, zo bleek tijdens de persconferentie na afloop. "Wat verwachten ze? Ik heb geen idee, vraag het aan hen. Zij hebben natuurlijk het recht om op deze manier te reageren, maar voor ons wordt het niet makkelijker op deze manier", citeert Get Reading de voormalig verdediger. 

"Als mensen de behoefte voelen om zo te reageren, dan moeten ze dat zelf weten. Maar ik snap niet hoe het werkt. Eerst juich je voor deze spelers en nu fluit je ze uit?"

Vorig jaar werd nog op het nippertje promotie naar de Premier League misgelopen. Nu dreigt degradatie voor Stam en co. "We hebben het heel moeilijk. Er zijn nog veel wedstrijden te spelen, maar we moeten écht gaan oppassen. Nu is het een kwestie van hard werken."