Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Ajax heeft Schreuder nagenoeg binnen

Erik ten Hag lijkt alsnog zijn gewenste assistent-trainer bij Ajax te krijgen. De Telegraaf meldt woensdagochtend dat de Amsterdammers Alfred Schreuder zo goed als zeker binnen hebben, maar dat diens huidige werkgever Hoffenheim eerst nog groen licht moet geven aan de overstap.

Volgens de ochtendkrant moet er nog overeenstemming bereikt worden over de afkoopsom, maar is de transfer bijna rond. Schreuder heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij Hoffenheim, dat echter bereid is om mee te werken aan een tussentijds vertrek van de assisten-trainer. Wanneer de nummer zeven van de Bundesliga een geschikte vervanger voor de 45-jarige oud-middenvelder heeft gevonden, staat niets een verhuizing naar Amsterdam in de weg. De Telegraaf spreekt van een 'kwestie van tijd' voordat het zover is.

Naar verwachting kan Schreuder zelfs maandag al met de selectie van Ajax meereizen naar het trainingskamp in Portugal. De nieuwe technische staf treft een selectie aan die enkele mutaties zal ondergaan: Nicolás Tagliafico zal snel gepresenteerd worden als de nieuwe linksback, terwijl de overbodige Mitchell Dijks in gesprek gaat met enkele geïnteresseerde clubs.