Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Zoet: "was toe aan winterstop"

Jeroen Zoet is niet bezig met een winters vertrek bij PSV. Door de opening van de transfermarkt krijgt de doelman de verwachte vragen gesteld.

"Ik denk dat het team redelijk intact blijft en dat we met z'n allen kampioen gaan worden", zegt Zoet tegen FOX Sports. "Ik ben nu lekker met andere dingen bezig en dat zien we later wel. Ik wil kampioen worden. Daar ligt de focus volledig op en niet op andere dingen."

Zoet was toe aan de winterstop. Dat is voor hem een moment om even niet met sport bezig te zijn. "We hebben een programmatje meegekregen", zegt Zoet lachend. Zijn lach verraadt dat hij zich daar niet altijd aan heeft gehouden. "Er wordt van je verwacht dat je dat doet. Je moet een bepaalde basisconditie hebben, maar het is ook een periode om lekker uit te rusten. Dat heb ik ook zeker gedaan."

"Voor de winterstop hebben we twee weken gehad met veel wedstrijden. Dat hadden we daarvoor niet. Dat merkte je wel. Het was lekker dat we als nummer een de winterstop in zijn gegaan. Ik heb het voetbal bewust lekker losgelaten en niks gevolgd. Ik heb tijd aan vrienden en familie besteed."