Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Jans langer bij Groningen

Technisch manager Ron Jans gaat binnenkort zijn aflopende contract bij FC Groningen verlengen, heeft directeur Hans Nijland onthuld tegenover het Dagblad van het Noorden. De oud-trainer van de Groningers keerde afgelopen zomer terug en doet zijn werk naar behoren, aldus Nijland.

"We wachten even de drukke januarimaand af, maar als directeur ben ik uitermate content over de samenwerking", kondigt Nijland de contractverlenging van zijn collega aan. "Jans gaat professioneel te werk, bouwt zorgvuldig aan zijn netwerk van zaakwaarnemers en zit kort op de bal, om in voetbaltermen te blijven."

Nijland en Jans delen ook dezelfde voetbalvisie en willen meer jeugdspelers laten doorstromen naar het eerste elftal. Het recente vertrek van Ruben Yttergard Jenssen wordt dan ook intern opgevuld. We moeten de daad bij het woord voegen, anders gebeurt het nooit. Met Ludovit Reis en Amir Absalem hebben we al mooie voorbeelden gezien in de eerste seizoenshelft van hoe het kan", aldus Nijland. "Dat verdient een vervolg. Bovendien hebben we nog steeds een tekort over dit seizoen van 2,2 miljoen euro. Dat voelt niet echt lekker."