Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Laatste maanden Conte bij Chelsea

Antonio Conte is vermoedelijk aan zijn laatste maanden als manager van Chelsea bezig. De 48-jarige Italiaan beschikt over een tot medio 2019 doorlopend contract op Stamford Bridge, maar is regelmatig in botsing gekomen met het management van Chelsea, dat al op zoek lijkt naar een opvolger.

Volgens meerdere Britse media, waaronder kwaliteitskrant The Times, zien The Blues het niet zitten om Conte te ontslaan. Een vertrek 'met wederzijdse overeenstemming' aan het einde van het seizoen behoort wél tot de mogelijkheden. Conte liet al meerdere malen zijn ongenoegen over het transferbeleid van Chelsea blijken en werd onlangs in het geruchtencircuit gelinkt aan een overstap naar Paris Saint-Germain.

Wanneer het daadwerkelijk tot een vroegtijdig afscheid komt, lijkt Diego Simeone de meest aangewezen man om Conte op te volgen. De Argentijn is al zeven jaar lang de trainer van Atlético Madrid en ligt nog vast tot de zomer van 2020, maar staat bovenaan het lijstje met mogelijke nieuwe Chelsea-trainers. Ook de Italianen Maurizio Sarri (Napoli) en Massimiliano Allegri (Juventus) zijn in beeld.