Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Mourinho: "ben passie niet kwijt"

Ruim anderhalf jaar na zijn aanstelling bij Manchester United heeft manager José Mourinho nog altijd geen huis in Manchester. Mede door dit feit vermoeden Engelse media dat de Portugees na dit contract zou willen vertrekken.

Mourinho kreeg hier vrijdag vragen over van de pers. De manager woont nog altijd in een hotel. "Dat is waar ik me comfortabel bij voel", zegt de Portugees, wiens familie in Londen woont, tegen de BBC. "Ik ben heel erg lui en kom graag in een hotel als ik klaar ben. Maar niemand hoeft zich zorgen te maken dat ik in een kamer van twee vierkante meter woon. Ik woon in een apartement in het hotel. Als ik in een huis moet gaan zitten dat ik niets vind, word ik erg ongelukkig."

Mourinho ontkent dat hij ongelukkig is bij Manchester United. "Omdat ik me niet als een clown gedraag langs de zijlijn? Dat betekent dat ik mijn passie kwijt ben? Ik wil het doen zoals ik het wil doen, veel meer volwassen. Dat is beter voor het team en voor mezelf. Je hoeft je niet als een gek te gedragen langs het veld."