Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Vreven: "geen wedstrijd, alleen trainen"

NAC-trainer Stijn Vreven heeft besloten om geen oefenwedstrijd in te plannen tijdens het trainingskamp dat de Bredanaars in het Portugese Vilamoura beleggen. De Belg gebruikt zijn tijd liever om gericht te trainen, laat hij weten aan BN DeStem.

"Ik heb gemerkt dat ik daar uniek in ben", vertelt Vreven over zijn ongebruikelijke maatregel. "Ik hecht minder belang aan een oefenwedstrijd en leg de focus meer op trainen. Dat is mijn visie." De NAC-selectie kan zijn borst alvast natmaken. "Ik ga op trainingskamp om zo veel en zo hard als mogelijk te trainen. Een wedstrijd scheelt in mijn schema vijf trainingen. Niet alleen op de dag zelf, ik moet namelijk ook rekening houden met de arbeid- rustverhouding. Gericht trainen levert mij meer op."

Vreven kreeg bovendien vragen over mogelijke winterse versterkingen, waar de Belg echter niet op in wilde gaan. Van interesse in Feyenoord-spits Michiel Kramer lijkt geen sprake te zijn. "Ik heb met niemand gesprekken gevoerd", aldus Vreven, die ook afwijzend reageert op de suggestie dat vleugelaanvaller Marlos Moreno overkomt van Manchester City. "Daar weet ik niks van."