Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Advocaat verrast van 't Schip
De oefenwedstrijd tussen Sparta en PEC Zwolle van komende dinsdag is geschrapt. Het duel is 'om sportief-technische redenen' van de programmering gehaald, maar RTV Rijnmond vermoedt dat Dick Advocaat niet wil oefenen tegen een elftal uit dezelfde competitie.

De wedstrijd tegen PEC was contractueel vastgelegd. PEC-trainer John van 't Schip is not amused en begrijpt de actie van Sparta niet. "Teleurstellend dat dit zo maar kan", reageert hij tegen RTV Oost. Het is mogelijk dat de afgelasting financiële consequenties heeft voor Sparta. De wedstrijd zou komende dinsdag gespeeld worden in het Spaanse Mijas.

Sparta oefent nog wel tegen een andere tegenstander. Op donderdag 11 januari is FC Kaiserslautern de tegenstander. Sparta hervat de competitie op 16 januari tegen Vitesse. Die wedstrijd zou eigenlijk op 10 december worden gespeeld, maar werd toen afgelast vanwege het noodweer in Nederland. Vijf dagen later is Excelsior op Het Kasteel de tegenstander. Advocaat heeft de opdracht om Sparta in de Eredivisie te houden.