Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Schreuder: "iedereen kent band Ziyech"

Voor Alfred Schreuder betekent zijn transfer naar Ajax ook een hereniging met Hakim Ziyech. Met de spelmaker werkte hij eerder als trainer samen bij FC Twente.

"Het is geen reden geweest, maar wel een leuke bijkomstigheid natuurlijk", zegt Schreuder in De Telegraaf over de aanwezigheid van Ziyech in Amsterdam. "Iedereen weet van mijn goede relatie met Hakim. Ik kijk er naar uit om weer met hem te kunnen werken. Maar niet alleen met hem, laat dat duidelijk zijn."

Schreuder zegt dat ze bij Hoffenheim goed begrepen waarom hij voor het assistentschap bij Ajax heeft gekozen. "Vergis je niet, ook in Duitsland zien ze Ajax als een grote club", zegt Schreuder. "Iedereen in Hoffenheim snapt ook dat ik deze uitdaging aan wil gaan. Ik doe niet zozeer aan carrièreplanning, maar ik kies op gevoel. De manier waarop ik bij Ajax kan werken, spreekt me aan. Erik ten Hag geeft mij de ruimte om mijn mening te geven. Samen met Aron Winter en de rest van de stafleden zullen we hem zo goed mogelijk proberen te ondersteunen."