Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
De Boer verbaasd over Keizer en Bergkamp

De onrust bij Ajax en het recente ontslag van Marcel Keizer doen Frank de Boer pijn. De voormalig trainer van de nummer twee van de Eredivisie zei dat zaterdag voor de camera van Voetbal Inside. 

Het vertrek van Keizer, een dag na de bekeruitschakeling tegen FC Twente, had De Boer niet aan zien komen. "Het was onverwacht. Ik denk voor heel veel mensen. Je had verwacht dat het dan eerder was gebeurd, niet op zo'n moment. Dan denk je: laat het tot de winterstop en ga dan evalueren", aldus de oefenmeester.

"Het doet me altijd pijn, ook omdat ik Marcel Keizer een fantastische trainer vind en een fantastisch persoon. Het is heel erg sneu voor hem. We weten allemaal dat de druk bij Ajax heel hoog is. Hij heeft niet de tijd gehad om zijn visie uit te werken. De trainerswereld is hard, dat heb ik zelf ondervonden."

Over het ontslag van assistent-trainer en 'cultuurbewaker' Dennis Bergkamp is De Boer verbaasd. "Omdat hij net had bijgetekend. Dat verbaast me zeker. Het ontslag van Hennie Spijkerman niet. Hij is op leeftijd en een nieuwe trainer neemt altijd een eigen staf mee.