Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Verbeek clasht bij Twente
Gertjan Verbeek heeft twee maanden na zijn aanstelling bij FC Twente al voor opschudding gezorgd. De nieuwe veranderingen bij de Tukkers zijn niet door iedereen met open armen ontvangen.

Dat schrijft De Telegraaf maandag. De nieuwe aanpak van Verbeek heeft tot diverse meningsverschillen geleid met mensen uit de medische, technische en begeleidingsstaf. De ochtendkrant concludeert dat Verbeek meer clashes heeft gehad dan dat hij punten heeft gepakt voor Twente.

Technisch directeur Jan van Halst reageert: "Natuurlijk moeten er mensen aan wennen", vertelt hij aan De Telegraaf. "We hebben ervoor gekozen om de cultuur wat om te buigen. We willen terugkomen met FC Twente op het niveau waar we thuishoren. Daaraan levert Gertjan met zijn ervaring een wezenlijke bijdrage. In topsport is het nooit anders. Daar moet het altijd knetteren."

Van Halst zelf geeft aan enthousiast te zijn over de samenwerking met Verbeek. "Over heel veel dingen denken we hetzelfde. Gelukkig maar, want het zou vervelend zijn als je verrast zou worden door bepaalde zaken. Organisatorisch hebben we veel besproken en dat willen we de komende maanden door gaan voeren."