Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
De Koning coach RKC

Hans de Koning lijkt ruim een half jaar na zijn ontslag bij Go Ahead Eagles terug te keren in de voetballerij. Volgens het Brabants Dagblad gaat de 57-jarige Rotterdammer maandag al gepresenteerd worden bij RKC Waalwijk.

De Koning moet in Waalwijk de opvolger worden van Peter van den Berg, die vlak voor de kerstdagen ontslagen werd door de nummer vijftien van de Jupiler League. Assistent-trainer Regillio Vrede kent De Koning goed en ziet zijn aanstaande komst wel zitten. "Die krijgt het elftal wel weer op de rit. Dat heeft hij overal waar hij werkte bewezen. Bij alle clubs heeft hij ook een periodetitel gehaald. Op AGOVV na dan", laat Vrede weten aan de lokale krant.

Zijn aanstaande dienstverband bij RKC moet voor De Koning alweer zijn achtste klus worden op het tweede niveau van Nederland. Eerder stond de oud-doelman aan het roer bij Fortuna Sittard, FC Dordrecht, FC Oss, AGOVV, Helmond Sport, FC Volendam en Go Ahead Eagles. Alleen met de Deventenaren wist hij promotie naar de Eredivisie af te dwingen.