Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Ten Hag-compliment voor Keizer

Het spel van Ajax van de afgelopen maanden onder Marcel Keizer kon de nieuwe trainer Erik ten Hag wel bekoren. De nieuwe Ajax-trainer laat in het midden of hij daarop wil voortborduren.

"Het negatieve is dat Ajax uit Europa en uit de beker is, het positieve dat Ajax is ingelopen op PSV", zegt Ten Hag na de eerste training van Ajax onder zijn leiding tegen De Telegraaf. "De laatste maanden was het van achteruit wat dynamischer en was er wat meer variatie. Dat was een prima ontwikkeling."

Ten Hag vond de eerste training van Ajax 'prima'. "Een aantal spelers heeft zijn ticket moeten omboeken. Om meerdere redenen heb ik ervoor gekozen zondag al bij elkaar te komen in plaats van maandag. Alfred Schreuder en ik zijn nieuw en wilden niet in Portugal pas met de spelers kennismaken. De tijd tot de eerste wedstrijd (Ajax-Feyenoord op 21 januar, red.) is kort. Dan wil je zoveel mogelijk met de groep werken en op deze manier hebben we toch een dag kunnen winnen."

Ten Hag gaat accenten leggen, maar is niet van plan de boel direct op zijn kop te zetten. "Omdat de tijd kort is, laat ik niet direct alles los, maar we zullen wel aantal nieuwe impulsen geven. Welke? Daar zullen we de komende tijd keuzes in gaan maken. We zullen de groep niet overvoeren met onze ideeën. Natuurlijk zal ik een aantal andere accenten aanbrengen en inspelen op de tekortkomingen van Feyenoord."