Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Krul: "Newcastle slecht afgesloten"

Tim Krul heeft een slecht gevoel overgehouden aan zijn vertrek bij Newcastle United. In de zomer verkaste de Oranje-international transfervrij naar Brighton & Hove Albion.

Krul keerde na afloop van het vorige seizoen, waarin hij werd uitgeleend aan Ajax en AZ, terug naar Newcastle. Hij kreeg echter geen eerlijke kans van Rafa Benitez. "Ik zei tegen de manager: geef me een kans, ik zal je laten zien dat ik terug ben", aldus Krul. die lange tijd met een knieblessure kampte, in The Times.

"Rafa had andere ideeën. Het maakt niet uit wat je doet, zei hij. Dat is de voetbalwereld. Op een bepaalde manier zijn we allemaal trekpoppen", vervolgt de 29-jarige doelman. In afwachting van een nieuwe club moest Krul meetrainen met het tweede team van Newcastle. "Het was niet eerlijk. Ik denk dat Benitez dat ook wel weet."

"Luister, ik weet hoe de voetballerij werkt. Als iemand van je af wil, maakt me dat niet uit. Als het juiste aanbod komt, zal ik gaan. Ik blijf niet uit principe bij een club, maar de manier waarop het ging... Ik had niet teruggezet moeten worden naar de beloften. Er was geen respect."