Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Conte en Mourinho ruziŽn door

Antonio Conte en José Mourinho komen waarschijnlijk nooit meer op elkaars verjaardag. De twee managers blijven moddergooien naar elkaar, nadat Conte Mourinho 'seniel en dement' had genoemd.

Daarop reageerde Mourinho dat hij nog nooit voor matchfixing is veroordeeld. De Portugees doelde op de rel rond Conte van een aantal jaren terug, omdat hij bij zijn oude club Siena signalen van matchfixing verzweeg. Daar reageerde Conte weer op door Mourinho een 'klein mannetje' te noemen. Dinsdag werd de Italiaan opnieuw gevraagd naar de ruzie.

Spijt van zijn uitspraken heeft hij niet. "Kijk eens naar mijn gezicht. Zie ik eruit als iemand die ergens spijt van heeft? Ik dacht het niet", reageerde hij op de persconferentie. "We hebben allebei dingen gezegd en we zien wel wat er nu gaat gebeuren.

De trainersvakbond League Managers' association hoeft er volgens Conte niet bijgehaald te worden om de ruzie op te lossen. "Dat is niet belangrijk. Maar hij (Mourinho, red.) heeft ernstige woorden gebruikt. Ik zal dit niet vergeten. Voor de club is dit geen probleem. Dit gaat tussen ons. Nu stop ik ermee."