Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Veldhoven: "geen paniek Roda"

De fans van Roda JC hoeven deze winter geen paniekaankopen te verwelkomen. Technisch directeur Harm van Veldhoven houdt het hoofd koel, aast op versterkingen, maar wil wel weten wat hij in huis haalt.

"Vorig jaar is dat hier extreem geweest", zegt Van Veldhoven tegen FOX Sports. "Je brengt je club en de organisatie alleen maar meer in de problemen. Daarom is het belangrijk om deze jongens het vertrouwen te geven, om iets te bouwen. Dat wij met elkaar hard moeten werken is geen enkel discussiepunt. Daar heb ik ook met Robert Molenaar over gesproken. We zullen na de winterstop absoluut progressie maken."

Van Veldhoven is niet van plan om spelers uit Oosterse landen te halen. "We hebben altijd aangegeven dat we jongens zoeken die we vaker gezien hebben. Daar zitten soms wat jonge talenten bij. Het kost energie om die op niveau te brengen, maar het zullen allemaal jongens zijn die wij goed bekeken hebben en vanuit het verleden kennen. Die avonturen willen we gewoon niet aangaan. We nemen ook geen risico's. We beslissen ook niet op basis van beelden of we een speler nemen. We willen met goed scoutingswerk en overleg een of twee jongens aan de groep toevoegen."