Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Pasveer ontevreden over helft seizoen

Remko Pasveer is niet tevreden over zijn eerste seizoenshelft. Zowel persoonlijk als in teamverband had het beter gekund, zo zegt de Vitesse-doelman in een interview met de Gelderlander. 

"Ik had veel meer willen betekenen voor het team", begint Pasveer. "Dat is, voor mezelf, de missie in de tweede helft van het seizoen. Ik aas op revanche. Het moet gewoon veel beter." Regelmatig van de sluitpost van de Arnhemmers het mikpunt van kritiek. Daar maatk Pasveer zich niet druk om. 

"Ik heb geen social media en lees veel kritiek dus niet", zegt de voormalig PSV'er. "Ik heb een account, waarop ik alleen communiceer met mijn vrienden. Dat bevalt me uitstekend. Misschien ben ik een uitzondering in de wereld. Maar op social media is enorm veel vuilspuiterij. Heel veel is anoniem. Het is heel makkelijk om mensen op die wijze af te maken. Dus dat lees ik uit principe niet."

Pasveer hoeft naar eigen zeggen echt geen publiekslieveling te worden bij Vitesse. "Maar we moeten met Vitesse wél de harten van de fans veroveren. Dat wil elke sporter. En daar is nu de tweede helft van de competitie voor. We hebben met zijn allen heel wat herstelwerk te verrichten."