Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Beslissend gesprek Fräser en Vitesse
Alles wijst erop dat Henk Fraser bezig is aan zijn laatste seizoen als trainer van Vitesse. Marc van Hintum, na het vertrek van Mo Allach technisch directeur bij de Arnhemse club, gaat deze week in gesprek met Fraser.

Vitesse is op trainingskamp in de Spaanse badplaats Oliva. Vrijdag staat er een 'serieus' gesprek gepland, meldt Omroep Gelderland. Fraser heeft al duidelijk laten doorschemeren dat hij het na twee jaar Vitesse voor gezien houdt. "Die mogelijkheid is er", zegt Fraser tegen het regionale medium. "We gaan een goed gesprek voeren, dat zeker."

"Er is een aantal organisatorische dingen die ik anders wil hebben. Het is aan Vitesse of ze daarmee akkoord gaan of niet. Niets meer en niets minder", vervolgt de Vitesse-trainer, die een aantal punten wil doornemen met Van Hintum. "Een deel daarvan is gespitst op onze Russische vrienden (commissarissen Valeri Oyf en Yevgeni Merkel, red.). Maar andere zaken zitten in onze organisatie."

Van Hintum houdt rekening met een vertrek van Fraser. "Wij hebben de signalen die hij heeft afgegeven ook gehoord. Of het handig was? We hebben er intern over gesproken. Daar ga ik verder niet op in. Wat we doen is vrijdag goed naar Henk luisteren."