Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Grim blij met aanbod Advocaat

Fred Grim is blij met zijn keuze voor Sparta. In de tweede seizoenshelft moet hij samen met trainer Dick Advocaat en assistent Cor Pot lijfsbehoud afdwingen.

Grim leek aanvankelijk de nieuwe hoofdtrainer van SC Cambuur te worden. ''Er waren inderdaad meer opties", vertelt hij aan RTV Rijnmond. Een telefoontje van Advocaat veranderde de zaak. "Dick belde mij op dat hij Sparta ging doen en dat hij graag wilde dat ik mee ging. Ik heb een goed gevoel bij deze club, ook vanuit het verleden. Tevens ligt er natuurlijk een mooie uitdaging en ten opzichte van mijn andere keuzes is dit Eredivisie, dus dat is ook hartstikke mooi."

Van Advocaat krijgt Grim veel ruimte. ''Zoals analyses, de wedstrijdbespreking, de training leiden of met jongens individueel werken. Die ruimte krijg ik van hem en dat is voor mij heel prettig werken", zegt Grim, die na dit seizoen mogelijk wordt aangesteld als opvolger van Advocaat. ''Ik denk wel dat het heel mooi is om te kijken hoe we met elkaar kunnen samenwerken en wie weet komt daar iets uit."'