Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Hahn langdurig uitgeschakeld

Warner Hahn is opnieuw getroffen door het noodlot. De doelman van sc Heerenveen is opnieuw langdurig uitgeschakeld, waardoor de Friese club op zoek gaat naar een vervanger.

Dat meldt Voetbal International. De schouder van Hahn raakte woensdag, tijdens het trainingskamp van Heerenveen in Spanje, uit de kom. Hoewel nader onderzoek nog moet volgen, staat al vast dat hij opnieuw langdurig is uitgeschakeld. "Dat is heel sneu voor Warner en heel vervelend voor ons", reageert technisch manager Gerry Hamstra tegenover VI.

Dat betekent dat Heerenveen zich gaat oriënteren op een nieuwe doelman, die tot het einde van het seizoen onder de Friese lat kan staan. Het afgelopen halfjaar werd Martin Hansen gehuurd van Ingolstadt. De Deense doelman keepte ook een handvol Eredivisie-duels, maar is inmiddels teruggekeerd.

Het is de zoveelste keer dat Hahn wordt achtervolgd door blessureleed. In de eerste competitiewedstrijd van het seizoen raakte zijn schouder ook al uit de kom. De doelman werd bij Feyenoord getroffen door een afgescheurde kruisband.