Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Zwinkels-contract voer voor juristen

Robert Zwinkels gaat hoogstwaarschijnlijk een contract voor onbepaalde tijd tekenen bij ADO Den Haag. Omdat de doelman al twaalf seizoenen een contract heeft bij de club, mag hij niet meer een verbintenis voor bepaalde tijd.

"De advocaten zijn er mee bezig", zegt Zwinkels tegen het Algemeen Dagblad. "Als het rond komt, ben ik daar heel blij mee, maar ik moet nog even een slag om de arm houden. De intentie is sowieso aanwezig. De gesprekken zijn ook goed verlopen, alleen is het een wat moeilijker verhaal dan met een tijdelijk contract. Het is ook een unieke situatie. Daarom duurt het ook wat langer."

Zwinkels heeft de garantie dat hij voorlopig blijft keepen. "Maar er moet in het nieuwe contract wel een bepaalde passage worden opgenomen", zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As. "Wat als hij straks 51 is en nog steeds wil keepen? We gaan dus wel een evaluatiemoment afspreken. De komende twee jaar is Robert sowieso één van de drie keepers van ADO. Ergens in 2020 moeten we dan kijken of we er nog een jaar aan vast plakken. Hopelijk komt het een dezer weken voor elkaar. Het moet op de juiste manier papier komen voor beide partijen zodat het kan voor de wet."