Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Velthuizen biedt zich bij NAC aan

Piet Velthuizen staat open voor een overstap naar NAC Breda. De nummer zestien van de Eredivisie heeft door de matige optredens van Mark Birighitti een keepersproblemen. Velthuizen ziet zichzelf als mogelijke oplossing.

De clubloze doelman heeft volgens BN DeStem een paar weken geleden contact gehad met NAC-trainer Stijn Vreven om te laten weten dat hij beschikbaar is. Vreven zou het intern bespreken, maar Velthuizen heeft niets meer gehoord.

"Ik heb met Stijn samengespeeld bij Vitesse. Ik houd wel van zijn karakter en van de passie die hij heeft. Zo ben ik zelf namelijk ook, ik denk dat het wel zou werken", zegt Velthuizen, die ook op lichte interesse uit het buitenland kan rekenen. "Natuurlijk sta ik open voor NAC, een geweldige club. Er is altijd een mogelijk wat mij betreft, maar dan moeten zij wel eerst bellen."

Velthuizen heeft geen club sinds zijn zijn vertrek uit Cyprus. Eind december liet hij zijn contract ontbinden bij Omonia Nicosia, waardoor de oud-doelman van Vitesse, Hércules en Hapoel Haifa transfervrij is. Zijn salaris hoeft geen struikelblok te zijn. "Als er niets gebeurt, weet het je het nooit. Salaris is niet het belangrijkste nu."