Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Padt: "vertrek zal geen gevolgen hebben"

Sergio Padt denkt niet dat het aangekondigde vertrek van Ernest Faber bij FC Groningen voor mindere prestaties gaat zorgen de rest van dit seizoen. Faber stopt in de zomer als trainer van de club.

"Twee jaar geleden was het ook zo met Van de Looi, en volgens mij hadden we een hele mooie eindreeks", zegt de doelman in gesprek met RTV Noord. "Dat zegt dus niet zoveel. Het is je eigen carrière. Als je half werk levert zit je er zelf mee. Voor veel spelers is dit niet het eindstation en als jij met een slechte houding nog een club wil vinden, dan gaat dat lastig voor je worden. Plus: de nieuwe trainer kijkt ook naar wat voor houding je als speler op dit moment hebt."

Padt werd dinsdagavond al op de hoogte gesteld door Faber. "De trainer belde mij en vertelde dat ik via de groepsapp de groep bij elkaar moest roepen. Toen zei hij het tegen mij. Vandaag heeft hij het aan iedereen gezegd", aldus de goalie. "We maken het seizoen samen af en dan nemen we afscheid van elkaar. Zo gaat dat in het voetbal."