Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Onana: "Broos heeft me erin geluisd"

André Onana heeft geen moment getreurd om het vertrek van de bondscoach van Kameroen. Tussen Hugo Broos en de doelman van Ajax zat het namelijk helemaal mis. Broos 'speelde een spelletje' met Onana, vertelt de goalie aan Voetbal International. 

In december vertrok Broos de Kameroense bond. "Er zijn heel vreemde spelletjes gespeeld. De bondscoach heeft me erin geluisd. Maar mij niet alleen, meerdere spelers. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ik was opgeroepen voor de nationale ploeg en wilde me melden bij het team, maar de teammanager belde dat we pas de volgende dag bij elkaar kwamen. Ik kon dus nog even mijn familie bezoeken", legt Onana uit.

"De volgende dag kwam ik bij de ploeg, maar zei de bondscoach dat ik niet nodig was. In de media riep hij dat ik te laat was en niet uitstraalde voor het land te willen uitkomen. Klinkklare onzin!"

"Ik was de tiende die binnen kwam lopen, dik op tijd. En als hij vond dat ik te laat was, dan was de halve selectie te laat. Gelukkig merkte ik uit verhalen van teamgenoten dat hij bij meer spelers dit soort kunstjes flikte. Waarom? Geen idee, maar die coach heeft heel smerige spelletjes gespeeld."