Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Steijn lijkt te vertrekken bij VVV

VVV-Venlo moet na dit seizoen mogelijk op zoek naar een nieuwe trainer. Volgens het Algemeen Dagblad zinspeelt trainer Maurice Steijn na vier succesvolle seizoenen in De Koel op een vertrek uit Venlo.

De regerend Jupiler League-kampioen speelde zaterdagavond op bezoek bij NAC Breda zeker niet groots, maar wist met een 0-1 zege terug naar Noord-Limburg te gaan. Hierdoor staat VVV alweer tien punten boven de degradatiestreep. Steijn heeft zichzelf met deze prestaties nadrukkelijk in de kijker gecoacht, schrijft het AD. Volgens de ochtendkrant gaan de beleidsbepalers van VVV ervan uit dat de Hagenaar na afloop van het seizoen een stap gaat maken.

Steijn werd afgelopen zomer al gelinkt aan een overstap naar het Engelse Ipswich Town en sprak toen al de ambitie uit om ooit een stap hogerop te zetten. Hoewel de 44-jarige trainer nog anderhalf jaar vastligt in De Koel, lijkt VVV bereid om de succestrainer die kans te gunnen.

In de Eredivisie lijken er voldoende kansen te liggen voor Steijn. Vitesse, FC Groningen en Willem II hebben onlangs aangekondigd volgend seizoen naar een nieuwe trainer op zoek te gaan.