Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Hake nieuwe trainer Cam,buur

SC Cambuur heeft een nieuwe hoofdtrainer. René Hake staat vanaf woensdag voor de groep in Leeuwarden, meldt de Jupiler League-club op de website. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor anderhalf seizoen.

Technisch manager Foeke Booy is zeer content met de komst van de 46-jarige oefenmeester. "René past met zijn ervaring en visie in het profiel dat we hebben geschetst voor het hoofdtrainerschap bij SC Cambuur. Hij staat voor aanvallend voetbal met verzorgd positiespel en hard werken als basis. Daarnaast past hij met zijn nuchterheid en duidelijkheid goed bij de club."

Hake begon zijn trainersloopbaan in 1994 in de jeugd van FC Emmen. Na onder meer het hoofdtrainerschap bij FC Emmen en een rol als assistent bij PEC Zwolle stond hij de afgelopen twee seizoenen aan het roer bij FC Twente. In Enschede werd hij deze jaargang na zes nederlagen in de eerste acht duels ontslagen.

Interim-trainer Sipke Hulshoff kondigde voor het met 3-1 verloren bekerduel met FC Twente al aan dat het zijn laatste optreden zou zijn als eindverantwoordelijke. Marinus Dijkhuizen werd in november ontslagen wegens de matige resultaten.