Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Van der Looi: "bizar programma"

Erwin van de Looi heeft geen goed woord over voor het programma dat de KNVB heeft opgesteld voor Willem II. De Tilburgers speelden tegen Sparta hun vierde wedstrijd in veertien dagen.

Van de Looi ziet dat de vermoeidheid in de ploeg zit en liet daarom onder meer Bartholomew Ogbeche buiten de basis. "Het zijn geen blessures, maar we moeten spelers heel houden. We hebben een bizar programma", vertelt de Willem II-trainer aan FOX Sports.

"Je moet het als trainer niet zeggen, want dan heb je al heel snel excuses en weet ik veel wat, maar ik weet niet wie het verzonnen heeft om een wedstrijd te spelen, twee dagen rust te krijgen, een wedstrijd te spelen, twee dagen rust te krijgen en weer een wedstrijd te spelen  en weer twee dagen rust te krijgen. Dat kan eigenlijk gewoon niet, maar wij zitten er wel mee."

Donderdag won Willem II na penalty's van Roda JC in de kwartfinale van de KNVB Beker. Van de Looi snapt niet dat zijn ploeg maar twee dagen rust kreeg. "Dit is niet alleen voor Willem II, maar ik denk voor de hele Eredivisie iets nieuws."