Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Bronckhorst oneens met kritiek

Giovanni van Bronckhorst is het niet eens met de kritiek op zijn wisselbeleid. Tien minuten voor tijd haalde hij Nicolai Jörgensen eraf voor Robin van Persie, waarna Feyenoord met 0-1 verloor van VVV-Venlo.

Van Bronckhorst krijgt na afloop veel kritiek op social media. "Ik vond dat wij niet alles open moesten zetten achterin", verdedigt de Feyenoord-trainer zich in gesprek met FOX Sports. "Ik heb even getwijfeld om Robin erachter te zetten, maar koos toch voor Nico omdat we de wedstrijd in handen hadden. Met Robin koos ik voor een iets andere spits, iets frisser, andere kwaliteiten."

Het wisselen van een verdediger voor een aanvaller om de drie punten te forceren, vond Van Bronckhorst naar eigen zeggen niet nodig. "Je zag dat zij alleen gevaarlijk werden uit counters. Daarin moeten wij goed staan en zorgen dat je de goal niet tegenkrijgt. Na de wissel veranderde het spelbeeld niet, maar bij de lange bal staan we achterin niet goed. Dáárdoor verliezen we de wedstrijd, niet omdat ik zo wissel."