Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Advocaat steunt van der Looi

Dick Advocaat is het niet eens met de Willem II-supporters die hun trainer Erwin van de Looi weghonen. Na de 1-0 nederlaag op Het Kasteel tegen hekkensluiter Sparta klonk het 'Erwin rot op' weer uit het uitvak.

Donderdagavond plaatste Willem II zich nog voor het eerst sinds 2005 voor de halve finale van de KNVB Beker. Toen Van de Looi werd gevraagd naar de kritiek van zijn eigen aanhang, onderbrak Advocaat hem. "Dat is toch ongelooflijk? Als je net de halve finale hebt bereikt. Typisch Nederlands", wordt Advocaat geciteerd door De Telegraaf.

Van de Looi: "De uiting van teleurstelling gaat vaak richting de trainer, daar kun je niks mee, maar ik denk niet dat we daar beter van gaan spelen. Ik laat het rustig over me heen komen. Misschien is het ook ingegeven door het feit dat bekend is dat je weggaat na dit seizoen, maar het is natuurlijk wel vervelend."

Op de persconferentie zei Van de Looi volgens Metro dat 'je kennelijk niet meer mag zeggen dat je weg gaat'. "Loop gewoon weg, dat doe ik ook altijd", reageerde Advocaat schaterlachend.