Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
PEC: "hebben één van de beste keepers"

PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser merkt dat er met toenemende belangstelling wordt gekeken naar zijn club. Toch overleefde PEC de winterse transferperiode zonder grote kleerscheuren.

'Doordat de club op verschillende gebieden de wind goed in de zeilen heeft, merk je dat er met toenemende interesse naar PEC Zwolle gekeken wordt. Toch is het ons gelukt om de transferwindow ongeschonden door te komen', schrijft Visser op de officiële website van PEC.

'Sterker nog, er kwamen in de personen van Ruben Ligeon en Queensy Menig zelfs twee versterkingen bij. Wel vertrekt Philippe Sandler naar de aanstaande Engelse kampioen Manchester City, maar deze overgang vindt pas deze zomer plaats.'

Visser hield naar eigen zeggen een 'katterig gevoel' over aan het laatste competitieduel van PEC, uit tegen FC Utrecht (2-1). "De passing was slordig en het heilige vuur leek wat te ontbreken. Daarentegen bleek dan wel weer, dat wij met Diederik Boer één van de beste doelmannen uit de Eredivisie onder de lat hebben staan."