Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Fortuna-verzorger: "OIliseh viel mij aan"

Het veelbesproken ontslag van trainer Sunday Oliseh heeft voor opluchting gezorgd bij Marco Lemmens. De verzorger vertrok afgelopen seizoen uit Sittard nadat hij een aanvaring kreeg met de Nigeriaan.

Lemmens moest afgelopen seizoen in actie komen tijdens de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven, waarin Marco Ospitalieri geblesseerd raakte. Volgens Lemmens kon de middenvelder niet verder, maar daar was Oliseh het niet mee eens. "Hij vond dat ik me niet moest bemoeien met het wisselbeleid, want hij was de hoofdcoach. Hij zei: shut the f*ck up and sit down. Ik moest m'n mond houden en me alleen bezig houden met bandages en tapes en verder niks", vertelt hij aan regionale omroep L1.

Na afloop van de wedstrijd liep het uit de hand tussen de twee, toen Oliseh verhaal kwam halen. "Ik dacht eerst dat hij zijn excuses wilde maken. Maar hij pakte me stevig vast bij m'n schouder en bekken en wees me nog een keer terecht. Ik vroeg Oliseh vriendelijk om mij los te laten", vertelt Lemmen, die opgelucht heeft gereageerd op het ontslag van de Nigeriaan. "Ik ben heel blij voor Fortuna dat de dictatuur voorbij is. Met die man viel niet te communiceren. Misschien keer ik ooit terug. Als ze me nodig hebben, dan sta ik er."