Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Faber: "gaan professioneel met elkaar om"

Ernest Faber wil niets loslaten over de situatie rond Lars Veldwijk, die door FC Groningen is teruggezet naar Groningen O23 omdat hij naar verluidt niet in wilde vallen tegen ADO Den Haag. Na het duel met VVV-Venlo (1-1) wilde Faber weinig kwijt over de situatie.

"Ik denk dat alles wel gezegd en geschreven is", zegt hij tegen de NOS. "Iedereen weet wat de maatregel geweest is. Dat zegt volgens mij voldoende. Het is voor ons zaak om verder te kijken, zeker na vorige week zondag."

Faber is met Groningen hard op zoek naar de eerste overwinning in 2018. Vrijdag werd er weer niet gewonnen, maar Faber is niet bang dat hij vroegtijdig aan de kant geschoven wordt. "Wat zal ik zeggen? Anderhalf jaar geleden was het al moeilijk. Ik was de eerste trainer die eruit zou moeten gaan, maar ik ben er nog steeds. Onkruid vergaat niet. We zijn nog steeds in leven omdat we als een groep presteren."

De relatie tussen Faber en technisch manager Ron Jans zou moeizaam zijn, maar dat valt volgens Faber wel mee. "Wij gaan heel professioneel met elkaar om. We zien elkaar niet dagelijks, maar we spreken elkaar regelmatig om dingen met elkaar af te stemmen. Dat is ook belangrijk om voor het goede resultaat te gaan. Of het hier nog gezellig is? Je moet een beetje de Brabantse gezelligheid erbij nemen. De carnaval is net geweest. Het enige dat we kunnen doen is punten halen. Straks lekker 3,5 uur uitrusten in de bus."